Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021 16:24

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 3

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει μία ιταλική μαμαδίστικη σούπα, μινεστρόνε με τορτελίνι, αλλά και μία πρωτότυπη μηλόπιτα-κέικ με κρέμα αμυγδάλου, για επιδόρπιο. Μαγειρεύει το κλασσικό κοκκινιστό μοσχαράκι σε μόλις 5 λεπτά και δείχνει πώς να κάνουμε στο γουόκ τα τέλεια νουντλς με σολομό τεριγιάκι και λαχανικά.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ