Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021 16:18

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 4

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει μαμαδίστικα μπουρέκια ταψιού με αλλαντικά και τυριά και μαγειρεύει φαρφάλες με γαρίδες και λεμονάτη σάλτσα κολοκυθιών. Στη συνέχεια δοκιμάζει μία διαφορετική κρέμα αυγολέμονου για τα γιουβαρλάκια και δείχνει πώς ψήνουμε στην εντέλεια μοσχαρίσιο ribeye για να το σερβίρουμε με σάλτσα μανιταριών με πόρτο.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ