Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021 16:19

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 5

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει καναδέζικη πουτίν με ζαμπόν και σάλτσα τυριών και αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για τις τέλειες τραγανές τηγανητές πατάτες. Στη συνέχεια, φτιάχνει αυθεντικό αρωματικό χοιρινό κάρνιτας, που το σερβίρει με δυο τρόπους. Μαγειρεύει μία παραδοσιακή ρεβιθάδα και για επιδόρπιο φτιάχνει ένα από τα πιο εύκολα γλυκά ψυγείου με ζαχαρούχο γάλα, μπισκότα και σοκολάτα.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ