Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα αποσπάσματακαταχωρήθηκε: Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021 11:52

Το μυστικό για τέλειες τηγανητές πατάτες από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Σύμφωνα με τον Βαγγέλη Δρίσκα, το μυστικό για τέλειες τηγανητές πατάτες είναι η επιλογή πατάτας για τηγάνι, τις οποίες πρέπει αφού τις κόψουμε σε φέτες ή μπαστουνάκια, να τις αφήσουμε μέσα σε νερό για δυο-τρεις ώρες, για να βγάλουν το άμυλο τους και στην συνέχεια να τις τηγανίσουμε σε καυτό λάδι για 7-8 λεπτά, στην συνέχεια τις βγάζουμε και τις αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί για να στεγνώσουν, τέλος τις τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα. Tip: Αν θέλουμε να τις κρατήσουμε για την επόμενη μέρα, μπορούμε να τις βγάλουμε μετά τα 7-8 λεπτά και αφού στεγνώσουν σε απορροφητικό χαρτί να τις σκεπάσουμε με μεμβράνη και να τις τηγανίσουμε την επόμενη μέρα.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣΠΑΤΑΤΕΣ