Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021 16:37

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 7

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει χορτοφαγικά λαζάνια με γέμιση σπανακόπιτας, δείχνει πώς μπορούμε να μαγειρέψουμε φιλέτο ψαριού με ελιές, λεμόνι και κάπαρη και ετοιμάζει την πιο υγιεινή εκδοχή της σαλάτας ταμπουλέ με κινόα και κεχρί. Για επιδόρπιο ψήνει ένα υπέροχο αφράτο σοκολατένιο κέικ με πλούσιο γλάσο και σάλτσα καραμέλας.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ