TRAILERSκαταχωρήθηκε: Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021 10:29

Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα, σήμερα στις 15:15

Δείτε σήμερα στο Κάθε μέρα chef: Δοκιμάζουμε τη χορτοφαγική εκδοχή της σάλτσας μπολονέζ για ταλιατέλες, μαθαίνουμε πώς φτιάχνεται μια πίτσα με ιστορία, η Pinsa Romana και τη δοκιμάζουμε σε δύο εκδοχές. Ετοιμάζουμε δύο σούπερ μαμαδίστικες συνταγές: Αφράτους κολοκυθοκεφτέδες με φέτα κι ένα διαφορετικό ρολό κιμά στο ταψί, με πιπεριές και πατάτες.