Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021 17:18

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 9

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει μια χορτοφαγική εκδοχή της σάλτσας μπολονέζ για ταλιατέλες, δείχνει πώς φτιάχνεται η Pinsa Romana, μία πίτσα με ιστορία, και την δοκιμάζει σε δύο λαχταριστές εκδοχές. Στη συνέχεια, ετοιμάζει δύο σούπερ μαμαδίστικες συνταγές: Αφράτους κολοκυθοκεφτέδες με φέτα και ένα διαφορετικό ρολό κιμά στο ταψί με πιπεριές και πατάτες.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ