EYTYXEITE > Μαγειρικήκαταχωρήθηκε: Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021 12:39

Συνταγή για τρουφάκια με διάφορες επικαλύψεις από την Κατερίνα Λένη

Η Κατερίνα Λένη φτιάχνει τρουφάκια με διάφορες επικαλύψεις. Υλικά για την βασική ζύμη: 350 γρ. κουβερτούρα γάλακτος, 70 γρ. κουβερτούρα μπίτερ, 250 γρ. κρέμα γάλακτος, 50 γρ. μέλι, 100 ml ζεστό ρούμι, 40 γρ. βούτυρο. Για τις επικαλύψεις: μπισκότα τριμμένα σε σκόνη, σκόνη πορτοκαλιού, κακάο άγλυκο, ινδική καρύδα, φουντούκια τριμμένα ή καραμελωμένα.
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣΥΝΤΑΓΕΣΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΝΗ