Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Τρίτη 02 Φεβρουαρίου 2021 16:33

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 17

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει αφράτη κρεμμυδόπιτα με φέτα και μαυροκούκι, μαγειρεύει μπαρδουνιώτικο κοτόπουλο, ένα πεντανόστιμο τοπικό πιάτο της Λακωνίας και μας μαθαίνει όλα τα μυστικά για τις βελουτέ σούπες, δοκιμάζοντας βελουτέ πράσου με πατάτες και καβουρμά. Στη συνέχεια, φτιάχνει rock shrimps, ένα από τα πιο δημοφιλή πιάτα με γαρίδες παγκοσμίως και ο επίλογος έρχεται… γλυκά με ανατολίτικο γαλακτομπούρεκο με μεθυστικά αρώματα και μοναδική γεύση.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ