EYTYXEITE > Μαγειρικήκαταχωρήθηκε: Πέμπτη 04 Φεβρουαρίου 2021 11:48

Συνταγή για cordon blue με πουρέ καρότου από την Κατερίνα Λένη

Η Κατερίνα Λένη μαγειρεύει cordon blue με πουρέ καρότου. Υλικά: 4 φιλέτα κοτόπουλο, ζαμπόν ή προσούτο σε φέτες, κίτρινο τυρί ή τσένταρ σε φέτες, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, πάπρικα καπνιστή. Για το πανάρισμα: πάνκο, αυγά, αλεύρι, μαϊντανό, σκόρδο σε σκόνη, ηλιέλαιο ή σπορέλαιο για το τηγάνι. Για τον πουρέ: 1 κιλό καρότα, 2 -3 πατάτες, ζωμό λαχανικών, αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι, μοσχοκάρυδο, 100 γρ. βούτυρο, 1 πρέζα σαφράν, χυμό από 2 πορτοκάλια.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΝΗ