Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα αποσπάσματακαταχωρήθηκε: Πέμπτη 04 Φεβρουαρίου 2021 16:27

Συνταγή για πεσκανδρίτσα με ρατατούι και σάλτσα σαφράν από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας «ταξιδεύει» στη Γαλλία φτιάχνοντας μενταγιόν πεσκανδρίτσας με σάλτσα σαφράν και ρατατούιγ
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣΥΝΤΑΓΕΣΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣΠΕΣΚΑΝΔΡΙΤΣΑΠΕΣΚΑΝΔΡΙΤΣΑ ΜΕ ΡΑΤΑΤΟΥΙΓ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΣΑΦΡΑΝΨΑΡΙΡΑΤΑΤΟΥΙΓΣΑΦΡΑΝ