TRAILERSκαταχωρήθηκε: Τρίτη 09 Φεβρουαρίου 2021 09:27

Κάθε μέρα Chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα, σήμερα στις 15:15

Δείτε σήμερα στο Κάθε μέρα Chef: Ψάρι αλά σπετσιώτα με τσιπούρες, ένα μεγάλο πιάτο της ελληνικής κουζίνας. «Ταξιδεύουμε» στην Ασία για να δοκιμάσουμε τα νταν νταν νουντλς, δηλαδή νουντλς με κιμά και πιπεριές. Μαθαίνουμε πώς να κάνουμε σωστά ένα γιουβέτσι με μοσχαρίσιο κρέας και μαθαίνουμε όλα τα μυστικά για την πιο νόστιμη κρεατόσουπα. Και κλείνουμε γλυκά με μια σοκολατένια μπισκοτότουρτα.