Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Δευτέρα 08 Φεβρουαρίου 2021 16:25

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 21

Ο Βαγγέλης Δρίσκας ψήνει στριφτά τυροκούλουρα με δύο λαχταριστές γεμίσεις, μας «ταξιδεύει» στη Λευκάδα για να δοκιμάσουμε το ξακουστό μοσχαράκι σοφιγάδο, με κυδώνια, το οποίο έχει μία μοναδική γλυκόξινη γεύση, φτιάχνει ένα χορτοφαγικό πιάτο, κάρυ λαχανικών για όλη την οικογένεια, μια ξεχωριστή μακαρονάδα με παπαρδέλες και μανιτάρια και την πιο εύκολη πορτοκαλόπιτα με τρία μόνο υλικά.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ