EYTYXEITE > Μαγειρικήκαταχωρήθηκε: Τρίτη 09 Φεβρουαρίου 2021 11:45

Συνταγή για χοιρινή πανσέτα με τραγανή κρούστα, μήλα και πατάτες από την Κατερίνα Λένη

Η Κατερίνα Λένη φτιάχνει χοιρινή πανσέτα με τραγανή κρούστα, μήλα και πατάτες. Υλικά: 2 κιλά χοιρινή πανσέτα με το δέρμα χωρίς κόκαλα, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, 1 λίτρο ζωμό λαχανικών ή κοτόπουλου, 3 κρεμμύδια, 3 σκελίδες σκόρδο, 3 καρότα, λίγα κλαδιά θυμάρι, 2 κ.σ. μέλι, 1 λίτρο μαύρη μπύρα, 2 -3 κ.σ. κορν φλάουρ, 80 γρ. βούτυρο κρύο, 1 κιλό babe πατάτες, 5-6 μήλα και ελαιόλαδο για το σοτάρισμα.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΝΗ