Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021 16:38

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 26

Ο Βαγγέλης Δρίσκας ψήνει λαχταριστή και αφράτη κοτόπιτα με λαχανικά και σφολιάτα. Στη συνέχεια φτιάχνει ένα πεντανόστιμο πιάτο της ελληνικής κουζίνας: Χοιρινό με πράσα, σέλινο και δαμάσκηνα. Μας δείχνει πως να φτιάξουμε Muffuletta, ένα από τα κορυφαία σάντουιτς του κόσμου με «καταγωγή» από την Ιταλία με αλλαντικά και μοναδική νοστιμιά και στην ενότητα «Υγιεινά αλλά νόστιμα» μαγειρεύει μελιτζάνες ασάντα, ένα πρωτότυπο χορτοφαγικό πιάτο. Τέλος, στην ενότητα «Ζαχαροπλαστική για όλους» ετοιμάζει μία πρωτότυπη, δροσερή και εύκολη τραγανή σοκολατόπιτα ψυγείου!
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ