Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021 16:39

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 27

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει μαντί με σάλτσα γιαουρτιού, ένα θρυλικό πιάτο της ποντιακής κουζίνας. Ακόμη, δοκιμάζει καλαμαράκια κρασάτα, μαγειρεμένα σε μια ονειρεμένη σάλτσα και τα σερβίρει με ένα ριζότο λαχανικών. Φτιάχνει πολύ ωραία λουκάνικα μαγειρεμένα σε κρασί με φρέσκα μυρωδικά και πάπρικα και ένα κλασικό πιάτο της ιταλικής κουζίνας, πένες με τέσσερα τυριά. Για γλυκό, ο Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει ωραία ταρτάκια, γεμιστά με μαρμελάδα, που θυμίζουν την πάστα φλώρα, μόνο που είναι πιο νόστιμα!
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ