TRAILERSκαταχωρήθηκε: Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021 17:16

Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα, αύριο στις 15:15

Δείτε αύριο στο Κάθε μέρα chef: Κλασικά ριγκατόνι με μπέικον και βότκα, μια υπέροχη μακαρονάδα από την ιταλική κουζίνα. «Ταξιδεύουμε» στην Ήπειρο και δοκιμάζουμε ηπειρώτικη κιμαδόπιτα, με ένα πρωτότυπο φύλλο γιαουρτιού, αφράτο, «βελούδινο», πεντανόστιμο. Μαθαίνουμε πώς ψήνεται σωστά ένα φιλέτο σολομού ή τόνου και το σερβίρουμε με αρωματικό πράσινο ρύζι. Για γλυκό, ο Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει πρωτότυπη μηλόπιτα σουφλέ με σταφίδες.