Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021 16:39

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 29

Ο Βαγγέλης Δρίσκας και το Κάθε Μέρα Chef μάς «ταξιδεύουν» στην Ιταλία με μια υπέροχη μακαρονάδα: Κλασικά ριγκατόνι με μπέικον και βότκα. Στη συνέχεια κάνουμε μία «στάση» στην Ήπειρο και μαθαίνουμε τα μυστικά για μία ξεχωριστή πίτα: Κιμαδόπιτα με ένα πρωτότυπο φύλλο γιαουρτιού, αφράτο, «βελούδινο», πεντανόστιμο. Στη συνέχεια, ο Βαγγέλης Δρίσκας μάς δείχνει ό,τι χρειάζεται για το σωστό ψήσιμο ενός φιλέτου σολομού ή τόνου και το σερβίρει με αρωματικό πράσινο ρύζι και σάλτσα αβοκάντο. Για γλυκό φτιάχνει μια πρωτότυπη μηλόπιτα σουφλέ με σταφίδες!
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ