EYTYXEITE > Μαγειρικήκαταχωρήθηκε: Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021 11:30

Συνταγή για μοσχαρίσια ρολάκια γεμιστά σε πλούσια σάλτσα με πατάτες βουτύρου από την Κατερίνα Λένη

Η Κατερίνα Λένη φτιάχνει μοσχαρίσια ρολάκια γεμιστά σε πλούσια σάλτσα με πατάτες βουτύρου. Υλικά για τα μοσχαρίσια ρολάκια: 8 φιλέτα μοσχάρι κιλότο περίπου 200 γρ. το καθένα, 1 κρεμμύδι, 16 φέτες προσούτο, πίκλες αγγουριού, 8 κ.σ μουστάρδα Ντιζόν, λίγο ελαιόλαδο για το σοτάρισμα, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, σπάγκος μαγειρικής. Για τις πατάτες βουτύρου: 1 κιλό πατάτες, 100 γρ. βούτυρο, αλάτι, σχοινόπρασο, φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Για την σάλτσα: 1 κρεμμύδι, 3 καρότα, ½ ρίζα σελινόριζας ή σέλερι, 1-2 κ.σ άχνη ζάχαρη, 1 κ.σ πελτέ ντομάτας, 2 κ.σ σόγια σως, 500 ml κόκκινο κρασί, 1 λίτρο ζωμό από μοσχάρι, 2 φύλλα δάφνης, φλούδα από λεμόνι, 7 -8 κόκους μπαχάρι, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, 1 – 2 κ.σ κορν φλάουρ, 80 γρ. βούτυρο
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣΥΝΤΑΓΕΣΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΝΗ