Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021 16:10

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 31

Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας «ταξιδεύει» γευστικά στην Ιταλία, μαγειρεύοντας μαφαλντίνες με σιτσιλιάνικη σάλτσα τόνου. Συνεχίζει με ελληνική κουζίνα και φτιάχνει το πεντανόστιμο δελαγρατσιανό από την Σύρο. Στη συνέχεια, «ταξιδεύει» μέχρι την Πορτογαλία και μαγειρεύει νόστιμες σουπιές κοκκινιστές με αρακά, ενώ το επεισόδιο κλείνει με ένα μοναδικό φαγητό από την Ήπειρο, το κοτόπουλο ριδανάθεμα, ένα πιάτο με κοτόπουλο, ρύζι και κρούστα γιαουρτιού.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ