EYTYXEITE > Μαγειρικήκαταχωρήθηκε: Τετάρτη 03 Μαρτίου 2021 11:58

Συνταγή για πάστα με μανιτάρια και γκοργκοντζόλα από την Κατερίνα Λένη

Η Κατερίνα Λένη φτιάχνει πάστα με μανιτάρια και γκοργκοντζόλα. Υλικά: 500 γρ. ζυμαρικά της επιλογής σας, 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 1 σκελίδα σκόρδο, 500 γρ. διάφορα μανιτάρια, 1 πακέτο αποξηραμένα μανιτάρια, 50 ml ελαιόλαδο, 100 ml κρασί, 250 γρ. τυρί γκοργκοντζόλα, 300 ml κρέμα γάλακτος, σχοινόπρασο, λίγες σταγόνες ελαιόλαδο, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΝΗ