Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Τρίτη 09 Μαρτίου 2021 16:28

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 42

Ο Βαγγέλης Δρίσκας ζυμώνει λαχταριστά Pane Bianco: Γεμιστά ψωμιά με μορταδέλα και τσένταρ. Στην συνέχεια «ταξιδεύει» γευστικά μέχρι την Γενεύη και δείχνει όλα τα μυστικά ενός θρυλικού πιάτου με ιστορία 90 ετών: Entrecote με σάλτσα Cafe de Paris. Στην ενότητα «Υγιεινά αλλά νόστιμα» δοκιμάζουμε μία υπέροχη σαλάτα με μανούρι και καραμελωμένα καρύδια. Τέλος, στην πιο γλυκιά ενότητα «Ζαχαροπλαστική για όλους» μαθαίνουμε όλα τα μυστικά για το Black Out Cake, την απόλυτη σοκολατένια τούρτα!
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ