Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021 16:33

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 44

Με τον Βαγγέλη Δρίσκα φτιάχνουμε μαροκινό ταζίν με μοσχαράκι, ξερά φρούτα και υπέροχα αρώματα από μία ποικιλία λαχανικών. Κάνουμε ωραία τραγανά φιλετάκια κοτόπουλου με μπέικον και τσένταρ και συνεχίζουμε με ωραία φιλετάκια ψαριού που τα ψήνουμε με ελαιόλαδο και αλάτι και τα σερβίρουμε με ταμπουλέ από κουνουπίδι. Κλείνουμε γλυκά, με μπισκοτάκια μαρμελάδας με λίγα υλικά.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ