Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021 16:21

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 45

Ο Βαγγέλης Δρίσκας μάς δίνει πολύ ωραίες ιδέες για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας. Φτιάχνουμε ισπανική παέγια με θαλασσινά και χταπόδι φουρνιστό ξιδάτο που το σερβίρουμε με πατατοσαλάτα. Επίσης, ετοιμάζουμε διάφορα μεζεδάκια, μια ωραία ταραμοσαλάτα με φιλετάκια μαρινάτου γαύρου και κάνουμε ένα πικάντικο ντιπ με παντζάρια καρύδια και καυτερή πιπεριά. Κλείνουμε γλυκά, με τα πιο πρωτότυπα νηστίσιμα brownies, με χαλβά, σύκο και κουβερτούρα.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ