Έλα χαμογέλα-συνταγέςκαταχωρήθηκε: Σάββατο 13 Μαρτίου 2021 12:23

Συνταγή για τραχανότο με τραχανά λαχανικών «Βλάχα» και μιξ μανιταριών από τον Γιώργο Παπακώστα

Ο chef Γιώργος Παπακώστας φτιάχνει τραχανότο με τραχανά λαχανικών «Βλάχα» και μιξ μανιταριών. Υλικά: 250 γρ. τραχανά από λαχανικά «Βλάχα», 1 κ.σ ελαιόλαδο, 500 γρ. μανιτάρια φρέσκα (μιξ πλευρώτους και λευκά), ½ κρεμμύδι ξερό (λευκό), 2 σκ. σκόρδο, ½ πράσο, 4 κοτσάνια θυμάρι, ζωμό λαχανικών, ½ μάτσο μαϊντανό, ξύσμα από 1 λεμόνι, 50 γρ. βούτυρο, 80 γρ. τριμμένη φέτα.
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣΥΝΤΑΓΕΣΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ