EYTYXEITE > Μαγειρικήκαταχωρήθηκε: Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021 11:50

Συνταγή για σουπιές κρασάτες σε φωλιά κρούστας από την Κατερίνα Λένη

Η Κατερίνα Λένη ανήμερα Καθαράς Δευτέρας ετοιμάζει για το σαρακοστιανό τραπέζι σουπιές κρασάτες σε φωλιά κρούστας. Υλικά: 1 κιλό σουπιές καθαρισμένες, 80 ml ελαιόλαδο, 1 κρεμμύδι, 2 σκ. σκόρδο, 5 κρεμμυδάκια φρέσκα. 250 ml λευκό κρασί, 500ml ζωμό λαχανικών, 1 κουτί ντομάτα κονκασέ, 1 κ.σ πελτέ ντομάτας, 1 πρέζα ζάχαρη, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, 1 ματσάκι φρέσκο μάραθο, ½ πακέτο φύλα κρούστας, ελαιόλαδο για τα φύλλα.
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣΥΝΤΑΓΕΣΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΝΗ