Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα αποσπάσματακαταχωρήθηκε: Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021 17:05

Συνταγή για κοτόπουλο φούρνου με μέλι και πορτοκάλι από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει κοτόπουλο ψημένο στον φούρνο με γλάσο από μέλι, κύμινο και πορτοκάλι και το σερβίρει με ένα ιδιαίτερο πιλάφι με κριθαράκι και ρεβίθια.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣΜΕΛΙΚΟΤΟΠΟΥΛΟΠΙΛΑΦΙΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣΑΡΑΚΟΣΤΗΠΟΡΤΟΚΑΛΙ