Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021 16:27

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 49

Έναν πεντανόστιμο μεζέ από την ελληνική κουζίνα, γαρίδες φούρνου με σκόρδο, άνηθο και φέτα, μαγειρεύει ο Βαγγέλης Δρίσκας και στη συνέχεια μας μαθαίνει τα μυστικά του παραδοσιακού κερκυραϊκού σοφρίτο. Στην ενότητα «Υγιεινά αλλά νόστιμα» φτιάχνει φιλέτο κοτόπουλου και σαλάτα κουσκούς με μήλα και βερίκοκα, ενώ για γλυκό ετοιμάζει ένα απολαυστικό carrot cake, με αρωματικό γλάσο και ξεχωριστή νοστιμιά.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ