Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021 16:25

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 50

Ο Βαγγέλης Δρίσκας στην ενότητα Σπιτικό fast food δείχνει την ιδιαίτερη και πολύ νόστιμη Chicago pizza. Φτιάχνει βήμα βήμα μοσχαράκι καρμπονάντ με αφράτο πουρέ πατάτας και ψητά χειμωνιάτικα λαχανικά, ενώ στη συνέχεια, την παράσταση κλέβει μία απίθανη ποικιλία θαλασσινών: Fritto misto με σαλάτα μαυρομάτικα. Το επεισόδιο κλείνει γλυκά με μία εντυπωσιακή σοκολατένια τάρτα με πορτοκάλι και χαλβά!
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ