Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021 16:22

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 51

Ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει στην ενότητα «Έθνικ Κουζίνες», γλυκόξινο κοτόπουλο με ανανά και το σερβίρει με αφράτο ρύζι μπασμάτι. Στη συνέχεια, ετοιμάζει μία πεντανόστιμη μακαρονάδα: Βίδες με μελιτζάνες, λιαστή ντομάτα και φέτα. Δείχνει όλα τα βήματα για να ψηθεί σωστά ένα φιλέτο σολομού με αρωματική κρούστα μέσα σε μία εθιστικά νόστιμη σάλτσα λάιμ. Στην ενότητα «Ζαχαροπλαστική για όλους» φτιάχνει σιροπιαστά σαραγλί με σοκολάτα και πορτοκάλι.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ