TRAILERSκαταχωρήθηκε: Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021 10:29

Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα, σήμερα στις 15:15

Δείτε σήμερα στο Κάθε μέρα chef: Μαθαίνουμε όλα τα μυστικά του παστού μπακαλιάρου για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου, πώς τον ξαλμυρίζουμε, πώς τον προετοιμάζουμε και πως τον τηγανίζουμε σωστά. Φτιάχνουμε ωραία φιλέτα παστού μπακαλιάρου με υπέροχο χυλό και δύο μοναδικές σκορδαλιές, από την Κεφαλονιά κι από την Αρκαδία. Ακόμη, ένα ωραίο πιάτο με χοντρό μακαρόνι, πέστο λιαστής ντομάτας και κοτόπουλο και για τους λάτρεις του γλυκού μια μοναδική τάρτα banoffee.