Έλα χαμογέλα-συνταγέςκαταχωρήθηκε: Κυριακή 28 Μαρτίου 2021 12:34

Συνταγή για αλμυρά και γλυκά χωνάκια κανταΐφι από τον Χρήστο Βέργαδο

Ο Χρήστος Βέργαδος φτιάχνει αλμυρά και γλυκά χωνάκια κανταΐφι. Υλικά: 400 γρ. φύλλο κανταΐφι, 150 γρ. βούτυρο λιωμένο. Για τη γλυκιά γέμιση: 200 γρ. τυρί κρέμα, 200 γρ. κρέμα γάλακτος χτυπημένη, 50 γρ. ζάχαρη άχνη, 100 γρ. βατόμουρα, 100 γρ. φιστίκια Αιγίνης ψιλοκομμένα. Για το σιρόπι: 300 γρ. ζάχαρη, 150 γρ. νερό, 1κ.γ χυμό λεμόνι. Για την αλμυρή γέμιση: 200 γρ. γιαούρτι, 150 γρ. μαγιονέζα, 50 γρ. κέτσαπ, 100 γρ. τυρί φέτα, 5 φέτες καπνιστή μπριζόλα, 5 φέτες μπέικον, αλάτι, πιπέρι.
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣΥΝΤΑΓΕΣΧΡΗΣΤΟΣ ΒΕΡΓΑΔΟΣ