Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021 16:28Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 56
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει πεντανόστιμο αρωματικό μυδοπίλαφο. Φτιάχνει «βελούδινες» χυλοπίτες με κεφτεδάκια και κασέρι και στη συνέχεια δείχνει βήμα-βήμα όλα τα μυστικά για αφράτο σπιτικό ψωμί για σάντουιτς δοκιμάζοντας αλμυρές και γλυκές γεμίσεις για πρωινό και σνακ. «Ζαχαροπλαστική για όλους» αμέσως μετά, με λαχταριστό νηστίσιμο κέικ ολικής με σταφίδες και αχλάδια ποσέ.