Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Πέμπτη 01 Απριλίου 2021 16:25

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 59

Τα μυστικά ενός καταπληκτικού πιάτου της ελληνικής κουζίνας μάς μαθαίνει ο Βαγγέλης Δρίσκας, που φτιάχνει γιουβέτσι με κρασάτο χταπόδι. Στην συνέχεια στην ενότητα «μαμαδίστικες συνταγές» μαγειρεύει πεντανόστιμο αρνάκι εξοχικό με λεμονάτες πατάτες. Δοκιμάζει νουντλς με κοτόπουλο και γάλα καρύδας και για γλυκό φτιάχνει παραδοσιακό εκμέκ με καϊμάκι παγωτό!
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ