Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Παρασκευή 02 Απριλίου 2021 16:26

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 60

Τη συνταγή για μια ιδιαίτερη και πεντανόστιμη πρασοσπανακόπιτα με ένα καταπληκτικό φύλλο με καλαμποκάλευρο μοιράζεται ο Βαγγέλης Δρίσκας στην ενότητα «ελληνική κουζίνα» και στη συνέχεια μας δείχνει βήμα - βήμα πώς γίνεται το σπιτικό ρολό κοτόπουλου γεμιστό με πιπεριές και τυριά. Στην ενότητα «Υγιεινά αλλά νόστιμα» μας μαθαίνει όλα τα μυστικά για τη μαρινάδα και το ψήσιμο μανιταριών πλευρώτους, με τα οποία φτιάχνει μία λαχταριστή σαλάτα, ενώ τέλος την παράσταση «κλέβει» το εντυπωσιακό προφιτερόλ, και οι συμβουλές για να φτιάξουμε τα σου, την κρέμα ζαχαροπλαστικής αλλά και τη σοκολατένια κρέμα για να συνθέσουμε το απόλυτο γλυκό!
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ