Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Δευτέρα 05 Απριλίου 2021 16:41

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 61

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει ριγκατόνι σουφλέ με κοτόπουλο, πράσα, σπανάκι και μια ωραία βελούδινη σάλτσα. Στην ενότητα «Υγιεινά αλλά νόστιμα» μας «ταξιδεύει» στην Πορτογαλία και μαγειρεύει πεντανόστιμο μπακαλιάρο με αρακά και πατάτες, ενώ στη συνέχεια μας και δείχνει βήμα - βήμα όλα τα μυστικά για σπιτικά κουρού με αλεύρι ολικής άλεσης και γέμιση με φέτα και μανούρι. «Ζαχαροπλαστική για όλους» στην συνέχεια με εντυπωσιακή τούρτα με μπισκότα και πραλίνα!
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ