EYTYXEITE > Μαγειρικήκαταχωρήθηκε: Τρίτη 06 Απριλίου 2021 12:58

Συνταγή για χοιρινό με σάλτσα σόγιας, μέλι και τηγανιτό ρύζι από την Κατερίνα Λένη

Η Κατερίνα Λένη φτιάχνει χοιρινό με σάλτσα σόγιας, μέλι και τηγανιτό ρύζι. Υλικά για χοιρινό: 1 κιλό χοιρινό φιλέτο, 50 ml ελαιόλαδο, 50 ml σησαμέλαιο, 100 – 150 ml σάλτσα σόγιας, 50 γρ. μέλι, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, σουσάμι καβουρδισμένο. Για το τηγανιτό ρύζι: 500 γρ. ρύζι basmati, 2 κρεμμυδάκια φρέσκα, 1 σκελίδα σκόρδο, 1 καρότο, 1 κομμάτι φρέσκο τζίντζερ, 1 πιπεριά τσίλι, σησαμέλαιο για το σοτάρισμα, 100 ml σόγια σως, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, δίχρωμο σουσάμι, φρέσκο κόλιανδρο.
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣΥΝΤΑΓΕΣΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΝΗ