Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Τρίτη 06 Απριλίου 2021 16:29

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 62

Ένα ιδιαίτερο, παραδοσιακό πιάτο της ελληνικής κουζίνας, το λαχταριστό θρακιώτικο χοιρινό κεσκέκι, μαγειρεύει ο Βαγγέλης Δρίσκας και το σερβίρει με κους κους. Αμέσως μετά μας αποκαλύπτει όλα τα μυστικά της επιτυχίας και της νοστιμιάς των αγαπητών σε όλους πεϊνιρλί και μας δείχνει πώς να τα φτιάξουμε σε δύο εκδοχές, μία κλασσική με τυριά και αλλαντικά, αλλά και μία χορτοφαγική, που είναι και νηστίσιμη. Στη συνέχεια, φτιάχνει ένα εύκολο κι εντυπωσιακό πιάτο με γαρίδες, κρέμα, κρόκο και κολοκυθάκια και το συνοδεύει με μπασμάτι, ενώ το επεισόδιο κλείνει με ένα κλασικό νηστίσιμο, πεντανόστιμο πιάτο, σουπιές με χόρτα, αλλά μαγειρεμένες λίγο διαφορετικά.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ