EYTYXEITE > Μαγειρικήκαταχωρήθηκε: Τετάρτη 07 Απριλίου 2021 11:16

Συνταγή για λαχανοντολμάδες κοκκινιστούς με πλιγούρι από την Κατερίνα Λένη

Η Κατερίνα Λένη φτιάχνει λαχανοντολμάδες κοκκινιστούς με πλιγούρι. Υλικά: 1 μεγάλο λάχανο, 500 γρ. πλιγούρι, 1 κρεμμύδι, 2 σκελίδες σκόρδο, 100 γρ. σταφίδες ξανθές, 150 γρ. κουκουνάρι καβουρδισμένο, 100 ml ελαιόλαδο, 1 κ.σ. τοματοπολτό κύκνος, 1 κουτί τομάτα περαστή στον μύλο κύκνος, 1 λίτρο ζωμό λαχανικών, λίγο δυόσμο, λίγο άνηθο, λίγο μαϊντανό, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΝΗΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣΛΑΧΑΝΟΠΛΙΓΟΥΡΙ