Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Πέμπτη 08 Απριλίου 2021 16:53

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 64

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει στριφτή πατατόπιτα με καραμελωμένα πράσα, κάτι που την κάνει εξαιρετικά νόστιμη, ενώ μας δίνει και μια νηστίσιμη εκδοχή αυτής της πίτας. Μας δείχνει βήμα βήμα πώς γίνεται ένα ωραίο οικογενειακό κυριακάτικο φαγητό, η κότα μιλανέζα, ένα από τα πλέον κλασικά πιάτα της δεκαετίας του ’60 και του 70. Στη συνέχεια μαγειρεύει σπαγγέτι aglio e olio, μια από τις πιο απλές και τις πιο νόστιμες μακαρονάδες του κόσμου. Το επεισόδιο κλείνει γλυκά με μια νηστίσιμη μηλόπιτα με υλικά έκπληξη στη γέμιση και μια ζύμη… «αφρό»!
ΣΥΝΤΑΓΕΣΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ