Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Παρασκευή 09 Απριλίου 2021 16:54

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 65

Ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει σαγανάκι με γραβιέρα και μια πρωτότυπη σάλτσα πικάντικη με μέλι και καρύδια, μας μαθαίνει όλα τα μυστικά για να ψήσουμε σωστά χοιρινές μπριζόλες στο τηγάνι αλλά και για σπιτική σάλτσα barbeque, φτιάχνει κλασική μακαρονάδα με θαλασσινά δείχνοντάς μας όλα τα βήματα για μια σπιτική σάλτσα μπισκ, δηλαδή ζωμό γαρίδας που δίνει νοστιμιά και για γλυκό ετοιμάζει ένα απλό, αλλά πεντανόστιμο cheesecake ψυγείου.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ