EYTYXEITE > Μαγειρικήκαταχωρήθηκε: Δευτέρα 12 Απριλίου 2021 11:18

Συνταγή για potato cakes γεμιστά με μανιτάρια και ντιπ από κάσιους από την Κατερίνα Λένη

Η Κατερίνα Λένη φτιάχνει potato cakes γεμιστά με μανιτάρια και ντιπ από κάσιους. Υλικά: 1-2 κιλά πατάτες, 60 γρ. αλεύρι, μοσχοκάρυδο, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Υλικά για τη γέμιση: 2 κρεμμυδάκια φρέσκα, 2 κρεμμυδάκια φρέσκα, 1 κρεμμύδι ξερό, 100 ml ελαιόλαδο, 1 πακέτο μανιτάρια, 1 κ.σ. μουστάρδα, αρωματικά βότανα, 300 γρ. διάφορα κίτρινα τυριά, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο για το τηγάνι. Υλικά για το ντιπ: 300 γρ. κάσιους, 300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό, 1 σκελίδα σκόρδο, λίγες σταγόνες, ελαιόλαδο, χυμό από 1 λεμόνι, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, φρέσκο άνηθο, λίγο νερό.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΝΗ