Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Τρίτη 13 Απριλίου 2021 16:26

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 67

O Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει καλτσούνια με κρεμμύδια, μια λιχουδιά από την Κρήτη με ωραίο τραγανό ζυμάρι και καραμελωμένα κρεμμύδια, συνεχίζει την μαγειρική με τραγανά ρολάκια κοτόπουλου γεμιστά με τυριά, λιαστές ντομάτες, προσούτο και μια επικάλυψη απίθανα νόστιμη. Μας δείχνει πώς να φτιάξουμε μία αρωματική μεσογειακή μακαρονάδα με πεσκανδρίτσα και λαχανικά και το επεισόδιο κλείνει με Masterclass πάνω στα κόκκινα φρούτα και την κλασική κι εθιστικά νόστιμη πάβλοβα.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ