Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Πέμπτη 15 Απριλίου 2021 16:36

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 69

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει πέστο τραπανέζε, μια μακαρονάδα από τη Σικελία με ένα ιδιαίτερο πέστο με μελιτζάνες και κολοκυθάκια. Στη συνέχεια μας «ταξιδεύει» στην Ιρλανδία, μαγειρεύοντας μια ιδιαίτερη σούπα με αρνάκι και λαχανικά, που αποτελεί τον ορισμό του comfort food, αλλά και τον περίφημο πουρέ colcannon, με πατάτες και λάχανο. Ακόμη, μας δείχνει βήμα βήμα πώς να φτιάξουμε ένα από τα πιο ωραία ορεκτικά της ελληνικής κουζίνας, τον ντάκο με ντομάτα και ξινομυζήθρα. Μας μαθαίνει πώς να φτιάξουμε υπέροχα, «βελούδινα» σοκολατάκια με μόλις τρία υλικά, ενώ μοιράζεται τη συνταγή για ένα ξεχωριστό κέικ, σιροπιαστό, λεμονάτο και με ανθότυρο.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ