Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Παρασκευή 16 Απριλίου 2021 16:32

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 70

Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας δείχνει βήμα-βήμα πώς μπορούμε να φτιάξουμε κλασικό, αφράτο και βουτυράτο μπριός και στη συνέχεια με αυτό φτιάχνει croque madame, ένα υπέροχο σάντουιτς από τα γαλλικά μπιστρό. Στη συνέχεια, μαγειρεύει ένα κλασικό ελληνικό πιάτο, μακαρονάκι κοφτό με χταπόδι, αλλά με τη δική του… ματιά ώστε να γίνει πιο ανάλαφρο και πιο αρωματικό. Σειρά έχει στη συνέχεια μια τάρτα σφολιάτας με… μπριάμ, μια ποικιλία από λαχανικά στο φούρνο με ξινοτύρι και η εκπομπή κλείνει με ένα… ταξίδι στην Ασία, καθώς φτιάχνει κοτόπουλο satay, μια αυθεντική συνταγή από την Ινδονησία για ένα σούπερ αρωματικό πιάτο, που είναι ένα από τα πιο νόστιμα του κόσμου.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ