Έλα χαμογέλα-συνταγέςκαταχωρήθηκε: Σάββατο 17 Απριλίου 2021 12:11

Συνταγή για σπαγγέτι με πολτό φρέσκου παντζαριού από τον Γιώργο Παπακώστα

Ο Γιώργος Παπακώστας μαγειρεύει σπαγγέτι με πολτό φρέσκου παντζαριού, καμμένο βούτυρο, πορτοκάλι και φουντούκια. Υλικά: 1 πακέτο σπαγγέτι Melissa με πολτό φρέσκου παντζαριού, 250 γρ. βούτυρο, 4 φέτες πορτοκάλι, 1 κ.γ. εσπρέσσο, αλάτι και πιπέρι, χυμός από μισό πορτοκάλι, 100 γρ. φουντούκια, ξύσμα από μισό πορτοκάλι, ξύσμα από 1 lime, 25 γρ. παρμεζάνα, 100 γρ. κατσικίσιο τυρί ή μαλακό ανθότυρο,
ΣΥΝΤΑΓΕΣΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ