Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Τετάρτη 21 Απριλίου 2021 16:26

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 73

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει Χαμσί πιλάφ, ένα εντυπωσιακό πιάτο από τις κουζίνες του κόσμου. Στην συνέχεια στην ενότητα «Ελληνική κουζίνα» μαγειρεύει γίγαντες πλακί με σέσκουλα και λουκάνικα. Φτιάχνει ψητό χαλούμι με χούμους αρακά, ένα υπέροχο ανοιξιάτικο ορεκτικό, ιδανικό και για το πασχαλινό τραπέζι και στην ενότητα «Ζαχαροπλαστική για όλους» ο Βαγγέλης Δρίσκας δείχνει πώς να φτιάξουμε βήμα βήμα αφράτα και αρωματικά πασχαλινά τσουρέκια.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ