Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Πέμπτη 06 Μαΐου 2021 16:22

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 77

Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας «ξεναγεί» στην Tex Mex κουζίνα και φτιάχνει τάκος με λουκάνικα τσίλι κον κάρνε. Συνεχίζει με ένα από τα πιο εμβληματικά πιάτα της ινδικής κουζίνας: Butter chicken, ένα αρωματικό πιάτο για όλη την οικογένεια. Δείχνει πώς να φτιάξουμε πεντανόστιμo σολομό τεριγιάκι με ρυζοσαλάτα και το επεισόδιο κλείνει γλυκά με μους γιαουρτιού με μέλι και δημητριακά, αλλά και με τα πρωτότυπα και εθιστικά νόστιμα κουλουράκια κρασιού με ελαιόλαδο!
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ