Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Παρασκευή 07 Μαΐου 2021 16:25

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 78

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει μία ξεχωριστή και πολύ νόστιμη μακαρονάδα: φουσίλι με σάλτσα μύδια σαγανάκι. Στην συνέχεια, στην ενότητα «Υγιεινά αλλά νόστιμα» το μενού έχει ψητό ψαρονέφρι με μεσογειακή μαρινάδα. Ο Βαγγέλης Δρίσκας δείχνει πώς γίνεται η κλασική σαλάτα Kαίσαρα και ένα αρωματικό ρύζι με ανοιξιάτικα λαχανικά που μοσχοβολάει άνηθο και δυόσμο. Στην ενότητα «Ζαχαροπλαστική για όλους» μαθαίνουμε πώς να φτιάξουμε βήμα βήμα κρεμέ σοκολάτας με γεμιστά δαμάσκηνα!
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ