Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Δευτέρα 10 Μαΐου 2021 16:21

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 79

Ο Βαγγέλης Δρίσκας μάς ξεναγεί γευστικά στη Μεσόγειο, φτιάχνοντας κεφτεδάκια από την Ισπανία, ζυμωμένα με πάπρικα και σερβιρισμένα με αρωματική σάλτσα ντομάτας. Στη συνέχεια μοιράζεται τα μυστικά για το αυθεντικό pesto Genovese, φτιάχνοντας μια ξεχωριστή μακαρονάδα με υλικά έκπληξη. Ψήνει κροκέτες μπακαλιάρου στο φούρνο και τις σερβίρει με sauce remoulade και σαλάτα coleslaw, ενώ η εκπομπή κλείνει γλυκά με μια ξεχωριστή τάρτα, με τραγανή βάση, βελούδινη γέμιση με cottage κι ένα topping μοναδικό: φράουλες με μέντα!
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ